3 Kasım 2012 Cumartesi

lüzümsuz...

bilirsin ,bazan çok yanar canın !aslında kimsede yoktur hata!seçimlerindir seni böyle kırıp üzüp acıtan!
ne bir ses olur yüreğine ne bir el değer tenine!gecelerin zehir ,gözlerin kan olur!anlatılmıycak anlatsan daha çok kesik kesik olup yanacak için ,susan bir tek rabbin bilir!
duvarların soğuk olur hani,yatağında binlerce diken...bir uçurumdan binlerce kez atlayıp ölememek gibi!!ölüp ölüp dirildiğin...
hızını almayıp yürek vurur kendini,duvarlara...her günün bir öncekinden kötüdür aslında!!!yetinirsin ya hani,minicik bir mutluluguyla öyle bir şey işte!

keskin cam parçalarının üstünde yürürsün günlerce,ayakların kanamaz...derinlerinde oluk oluk kanar için ,tek bir omuz bulsan sarar sanırsın yaralarını!!oda olmaz yine yanılırsın,masal değilsindir kahranını bulamazsın!!yerlere düşersin dibe batarsın,olmadı tekrar çıkarsın yüzeye !!sevmek zamanı dersin kendi kendine,ne yapsan olmaz işte yalanlarla avutursun kendini,gerçek sandığın sevgi uğruna !ruhun ölmez ten ölsende...ruhunla seversin yine olmaz!!!göze alırsın uğrunda herşeyi,değmez yanıltır acıtır içini!!

tekrar edersin hatalarını...binlerce başlangıç yaparsın içinde,o senden habersiz!!!sen de ondan!
gömersin defalarca öldürüp,tekrar  çıkar ortaya!!kahredersin susarsın yutarsın!!yüreğin çığlık çığlığa...canından can gider,gözlerinden kan!!sevme sakın ben gibi,dayanamazsın buna!sakın teslim etme yüreğini kimselerin avuçlarına,bir yalan uğruna...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder